Online forebyggelse

af sygdomme og skavanker

Helpii er letforståelige online kurser, kommunerne kan stille til rådighed for borgere, der foretrækker at forebygge hjemme hos sig selv.

Vi laver kurser i samarbejde med fagpersonale og eksperter. De er skabt netop for at gøre forebyggende træning så enkelt og motiverende for borgeren som muligt.

Hvad tilbyder Helpii?

Helpii formidler budskaber om sundhed i et sprog, alle forstår. Vores kurser motiverer borgerne til at tage de små skridt, der gør en stor forskel. Enkelhed er nøgleordet i alt, hvad vi laver.

For borgeren er kurserne nemme og sikre at få adgang til. Vi kan garantere at alle kommunernes krav til IT-sikkerhed er i orden.

Hvorfor Helpii?

Raskere borgere

Helpii løser problemerne før de opstår. Kurserne er designet til at stimulere lysten til selv at handle aktivt for at slippe for sygdomme og skavanker. Det betyder både bedre liv for borgeren og bedre økonomi for kommunerne.

Fælles forebyggelse

Forebyggelse bliver et fælles projekt, når borgeren kan gå direkte hjem fra fysioterapeuten, faldkonsulenten eller lægen og tage Helpiis kurser online. Og hvis man ikke vil træne alene, kan man gøre det sammen med ægtefællen, barnebarnet eller hjemmehjælperen.

Let implementering

Sundhedsteknologi har først værdi, når personalet og borgerne bruger teknologien. Helpii er let at implementere både teknologisk og menneskeligt. Vi bistår teknisk med uddannelse og oplysningskampagner, der klæder alle på til at gå direkte i gang med Helpiis kurser.

Om Helpii

Helpii er en dansk virksomhed, hvis formål er at hjælpe kommunerne med den forebyggende og rehabiliterende indsats. Vi tror på, at med den rette indsats kan flere borgere få flere gode leveår.

Vi er et formidlingshus, der kombinerer sundhedsfaglig viden om forebyggelse med online undervisningsformer, der er lette at forstå og nemme at gå til.

Vi tilbyder velfærdsteknologier, der klæder borgerne på til selv at tage hånd om sine sundhedsproblemer. På den måde kan kommunerne nå ud til endnu flere borgerne med den sundhedsfremmende indsats.

Stifterne af Helpii har en unik viden på sundheds- og ældreområdet, som skinner igennem i alt, hvad virksomheden foretager sig.

Samarbejde er ikke bare noget vi siger, det er en del af vores DNA. Vi understøtter hele vejen fra idé til implementering. Vi indgår i innovative partnerskaber med både kommuner, regioner, forskere og borgere.

Udviklet i samarbejde med

Kontakt os

Vil du vide mere om Helpii og hvordan I kan komme i gang med at forebygge digitalt? Så lad os drøfte om vore produkt matcher jeres behov.

Christian Wittenkamp Hansen
Produktudvikling & Markedføring

christian@helpii.dk
+45 25118208

Ivar Havsteen Mikkelsen
Partnerskaber & Rådgivning

ivar@helpii.dk
+45 20239558

Simon Brettschneider
Software

simon@helpii.dk
31 13 95 07